• Таблет + GPS навигация Prestigio Geovision 7780
  • GPS навигация Orion Z7
  • Доставка за Европа на GPS навигации
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОНИ. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация за камион и кола NORTH CROSS

10:37, 29 Август 2018 видяна 4179 пъти
3,52 / 5 (423 гласа)
Вие сте гласували за тази новина с 5


GPS навигацията е най-важното за професионалния шофьор. Без нея е немислимо, когато трябва да се посетят непознати адреси, да се шофира в чужда държава и особено имайки в предвид, че всичко това е обвързано с време, финанси и уговорки. Отговорността на професионалния шофьор е огромна - отговорност за време, стока, доставка. След като толкова много зависи от него, то той трябва да притежава устройство, което се характеризира с качество, устойчивост, точност.

За щастие на пазара има такива устройства. GPS навигацията NORTH CROSS е сред най-популярните брандове в Европа. Към момента на пазара е установен най-актуалният им модел, който се предлага в два варианта с единствената разлика в големината на екрана. Произведени са в най-популярните варианти GPS навигация 5" ES525FE и GPS навигация 7" ES725FE. Новите варианти разполагат с най-добрите параметри за операционна система Windows CE 6 към момента - 256RAM памет за по-бърза и ефективна работа и 8GB вътрешна памет, която да осигури достатъчно място за навигационния софтуер и любими адреси. Дизайнът е модерен и удобен за ползване. Навигацията е лека и с гумирано покрития, което прави външният и вид ефектен.

Едно от най-големите и предимства е яркият и ясен дисплей. За производството на навигацията са използване качествени материали и това става ясно още от първото включване.

Навигацията разполага с подробни и най-актуални карти на цяла Европа, Балканите и Скандинавските страни. Те включват паркинги, бензиностанции, забележителности, хотели и други точки на интерес. Освен това навигацията North cross притежава професионален софтуер за камион с всички ограничения и специализирани маршрути.

GPS North cross е актуална и точна GPS навигация, на която може да разчитате и е перфектното предложение в съотношение цена-качество.Добави в Svejo


Напиши коментар

« Обратно към блога
 таблети цени

таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

 

 

 

GPS за камьон

 

 

 

GPS за камьон

 

 

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

 

 

 

таблети леос

 

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS  GPS Навигация

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail - iskamgps@gmail.com