• Таблет + GPS навигация Prestigio Geovision 7780
  • GPS навигация Orion Z7
  • Доставка за Европа на GPS навигации
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОНИ. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Нов модел добра навигация за камион Prestigio Geovision 7059

14:13, 04 Октомври 2017 видяна 6475 пъти
3,61 / 5 (395 гласа)
Вие сте гласували за тази новина с 1


Prestigio навигациите са изключително популярни и разпространени. Като цяло марката е добре наложила се на пазара и позната от българския клиент. Всички познаваме продуктите на Prestigio като качествени, устойчиви и на добра цена. Освен тези важни отличителни белези продуктите на марката се отличават доста богато разнообразие от артикули като модели, дизайн, функции.

Prestigio предлагат GPS навигации, които се разделят главно на два типа - навигации Prestigio с операционна система WinCE - чисти навигации имодели с Android. Последните са таблети с GPSнавигационен софтуер. Предлагат се в 7, 8 и 10 - инчови модели. Относно чистите навигации - досега те се предлагаха единствено във вариант с 5-инчов екран. Това обаче се промени с появата на най-новия модел от бранда Prestigio. Представяме ви новата навигация за камион Prestigio Geovision 5079 - навигация с екран 7 инча, операционна система Windows CE 6.0 и мощен 800MHz процесор. Моделът разполага с 8GB вътрешна памет, която спокойно събира в себе си подробните карти на софтуера за цяла Европа, включително Балканите и Скандинавските страни. Широкият 7 - инчов екран на навигатора предлага ясна картина, която ви помага бързо и лесно да се ориентирате в района около навигационната пътека. Освен това, както всички останали модели от марката, екранът на навигацията се характеризира с много добра матрица на дисплея, като така екранът е ясен и ярък.

Навигационният софтуер, с който ще получите навигацията, е съвсем улеснен, много интуитивен, и предлага подробни и точни карти най-нова актуализация. Софтуерът предлага професионална опция за камион. Така вие ще сте спокойни зад волана на тежкотоварния автомобил, който карате. С Prestigio Geovision 7059 може да въведете данните на камиона - тегло, дължина, оси, ремарке. Маршрутите до зададените от вас крайни точки ще бъдат винаги изчисление съобразно въведените от вас данни и вие ще бъдете спокойни, че всички забрани и регулации, свързани  с движението а тежкотоварни автомобили за отделните райони са взети в предвид.

Новият модел навигация за камион Prestigio 7059 е вашият нов партньор зад волана, на който може да разчитате безусловно.

 Добави в Svejo


Напиши коментар

« Обратно към блога
 таблети цени

таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

 

 

 

GPS за камьон

 

 

 

GPS за камьон

 

 

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

 

 

 

таблети леос

 

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS  GPS Навигация

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail - iskamgps@gmail.com