• Таблет + GPS навигация Prestigio Geovision 7780
  • GPS навигация Orion Z7
  • Доставка за Европа на GPS навигации
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОНИ. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Най-добрата навигация за камиони Garmin или TomTom

18:04, 29 Май 2017 видяна 14912 пъти
3,53 / 5 (410 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Добра навигация е тази, която бързо и безпроблемно изчислява маршрут, който е точен, картите са детайлни и най-актуални. Когато става въпрос за добри навигации, определено можем да разчитаме на водещите марки на пазара. Те са се наложили с годините и са се доказали като качество. Най-известните навигации са на марките TomTom и Garmin. Това са световни лидери в производството на GPS от всякакъв тип. Предлагате се най-иновативни разработки и модели на навигации за кола, навигации за камион, мотоциклет, кемпер и други. 
 
Когато срещу нас стои дилемата между две марки производители на качествени навигатори от висок клас, трябва да сме добре запознати с функционалността им, да си изясним какви са нашите потребности, кои функции са важни за нас. Така лесно ще изберем най-подходящия за нас. 
 
Когато сравнението конкретно е между марките GARMIN и TOMTOM говорим за наистина качествени модели. Разликата като цяло между самите им продукти е софтуерът и дизайнът. Брандовете притежават уникален софтуер за своите навигации, като най-съвременните им предложения включват българско меню, български език на навигацията, възможност за безплатни актуализации през характерните софтуери (TomTom My Drive и Garmin Express). Картите са подробни и предлагат голямо покритие за съответните райони.  

 
Има няколко разлики между тези устройства и те засяга главно онези, за които най-важни са картите на България. Garmin предлага вариации на продуктите си с OFRM карти. Това са карти от български производител и те са по-подробни и точни. Вариациите са с възможност за ъпдейти за различни периоди - веднъж, за период от две години и с възможност за доживотен безплатен ъпдейт. Другото, което е различно, е че за Garmin можете да закупите допълнително карти от различен тип - топографски, морски, офроуд и др. Това е от изключително значение и е голямо предимство за онези, които държат на подробността на картите за България. Но когато става въпрос за пътни карти за Европа или за целия свят, изборът ви трябва да се определи от това, кой софтуер би бил по-удобен за Вас и съответно от функциите на моделите, на които сте се спрели. 
 
Една от ключовите разновидности на навигациите за двата бранда е специализираните навигации за камион, които те предлагат. TomTom предлага навигации за камион от серията TOMTOM ЗА КАМИОН Trucker, докато при Garmin тя е GARMIN ЗА КАМИОН Dezl. При сравнение на моделите им за камион има една разлика, която изпъква. Тя е, че при по-голямата част модели от Dezl серията има достъпна функцията за трафик информация (модели, завършващи с буквата T), докато при Trucker моделите трафик информацията е достъпна за най-дълъг период от 1 година за някои модели, като след това трябва да се закупува пакет с данни. 

 
 


Добави в Svejo


Напиши коментар

« Обратно към блога
 таблети цени

таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

 

 

 

GPS за камьон

 

 

 

GPS за камьон

 

 

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

 

 

 

таблети леос

 

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS  GPS Навигация

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail - iskamgps@gmail.com