• Таблет + GPS навигация Prestigio Geovision 7780
  • GPS навигация Orion Z7
  • Доставка за Европа на GPS навигации
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОНИ. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Таблет с навигация за камион

09:19, 30 Март 2017 видяна 6215 пъти
3,47 / 5 (427 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Навигациите за камион са изключително известни и търсени устройства. Това е така, защото съдържат множество функции, които са от първостепенна важност за шофьорите на тежкотоварни автомобили. Поради това разновидностите от продукти от този тип са доста и нови предложения излизат на пазара всеки ден - всички различни и  с все по-нови и различни функции. Предлагат се от различни производители, с различни  технически параметри и различни дизайн и големина.

Устройствата с навигационен софтуер също могат да бъдат различни. Те могат да бъдат чисти навигации и таблети с навигации за камион. Последните добиха известност последните години. Оттогава разновидностите им растат все повече и повече като марки и модели с различна големина на дисплея и екстри. Те са все по-предпочитани и по-търсени точно поради богата функционалност, която предлагат. С подобно устройство имате едновременно таблет и навигация. Това ви дава всичко, което може да предложи един таблет и всичко, което може да ви предложи навигацията. Това  е най-малкото. Колкото е по-функционално устройството, толкова по-привлекателно е. Предлагат се таблети с 3G/4G функция телефон и функция за видеорегистрация, цифров TV донгъл в комплекта . Така вие може да се сдобиете едновременно с таблет, навигация, телефон, телевизор и видеорегистратор. Ако се спрете на подобно предложение ще може да ползвате всички тези функции, събрани в един уред. Това със сигурност е по-удобният, по-евтиният и по-удобният вариант. Ако се налага да закупите всички тези устройства със сигурност цената им ще е много по-висока, а и вариантът да носите едно вместо пет устройства едновременно е по-приемлив. Сред таблетите с навигация можете да се спрете на най-подходящото предложение за вас. За улеснение сме ги разделили по марки и по големина на екрана. Предлагат се таблети Prestigio, Lenovo, Asus, Samsung, Acer Iconia и др.  Като размери могат да бъдат 7, 8, 9, 9.7, 10.1 инча.

Навигационният софтуер на таблета включва напълно професионална опция за камион и подробни карти на цяла Европа и Турция. Може да въведете параметрите на камиона, след което маршрутът, изчислен от навигацията, ще бъде съобразен с тях и с регламента за движение на превозните средства от такъв тип. Софтуерът ви предлага и необходимата информация като индустриални зони, паркинги, мотели, бензиностанции и др. точки на интерес.

Таблетите с навигация са верен спътник и добър приятел, бидейки на разположение на вас и нуждите ви с цялата функционалност, която могат да предложат. Със своите екстри това многофункционално устройство ще бъде ваш верен пътеводител докато пътувате и ще ви забавлява докато почивате.Добави в Svejo


Напиши коментар

« Обратно към блога
 таблети цени

таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

 

 

 

GPS за камьон

 

 

 

GPS за камьон

 

 

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

 

 

 

таблети леос

 

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS  GPS Навигация

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail - iskamgps@gmail.com