• Таблет + GPS навигация Prestigio Geovision 7780
  • GPS навигация Orion Z7
  • Доставка за Европа на GPS навигации
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОНИ. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

Навигация Garmin за камион

13:01, 03 Март 2017 видяна 5767 пъти
3,55 / 5 (383 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Навигациите GARMIN са световноизвестни и се предлагам в доста варианти. Марката произвежда специализирани GPS за различни сфери и цел. Сред вариантите доста разпространен е навигация GARMIN за камион. Серията за професионални навигационни системи за тежкотоварни автомобили на бранда е DEZL. Предлагате се с 5, 6 и 7 - инчови екрани, като единият вариант е с камера за видеорегистрация и е много функционален и луксозен вариант с модерен дизайн. Софтуерът з а камион е уникален, разработен от Garmin и притежава всичко необходимо за да може шофьорът да бъде добре информиран, да избегне риска и да бъде наясно с обстановката. Софтуерът предлага възможност за въвеждане на параметри на камиона, с които да се съобрази изчислението на маршрута. Освен тях се взимат и в предвид забраните и правилата за движение на камиони по пътищата. Това Ви гарантира безпроблемно пътуване.

Навигациите от този тип имат и предупреждения за възможни полицейски постове и  камери, за да избегнете неприятности. Освен за тях, софтуерът разполага и с възможност за указване на точки на интерес -  паркинги, мотели, ресторанти и забележителности по маршрута. Някои модели имат възможност за връзка с специализирана система за двустранна комуникация с диспечера и изпращане на информация. Освен тези възможности, новите модели предлагат и трафик информация благодарения на трафик приемника.

Друго огромно предимство са доживотните безплатни актуализации на софтуера и картите. Навигациите за камион имат карти на Европа и Турция. Както при всички навигации картите трябва да бъдат обновявани на опреден срок - около 2 пъти годишно. Така ще сте винаги с актуални карти, ще имате достъп до актуална информация и няма да имате проблеми при изчисляване и показване маршрута до желаната крайна цел. Актуализацията на картите става през компютър през софтуера GARMIN EXPRESS. Може да го направите по всяко време само като свържете навигацията с компютъра.

Навигациите от GARMIN са висок клас и са известни с акуратността, издръжливостта и качеството си. Те със сигурност са инвестиция и бързо ще се убедите в това.Добави в Svejo


Напиши коментар

« Обратно към блога
 таблети цени

таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

 

 

 

GPS за камьон

 

 

 

GPS за камьон

 

 

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

 

 

 

таблети леос

 

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS  GPS Навигация

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail - iskamgps@gmail.com