• Таблет + GPS навигация Prestigio Geovision 7780
  • GPS навигация Orion Z7
  • Доставка за Европа на GPS навигации
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОНИ. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация за камиони Garmin dezl 570LMT и dezl 770LMT

22:42, 29 Април 2015 видяна 7140 пъти
3,37 / 5 (457 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


 

Новото поколение GPS навигация за камиони

5.0/7.0-инчов стъклен дисплей
Безплатна доживотна актуализация на картата и трафик информацията
Потребителска транспортна маршрутизация в зависомост от размера, теглото и натоварването
Truck & Trailer Services Directory, плюс точки на интерес (POIs) високо оценени от други шофьори на камиони
Пътни предупреждения включващи остри завои, високи мостове, ограничения за теглото и още.

 

 

Вижте повече и чуйте по-добре

dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU ви направлява с 5.0-инчов стъклен дисплей, който лесно се вижда във вашата кабина. Допълнителните подобрени високоговорители излъчват ясно изреченията, завой-по-завой, като е лесно да ги чуете дори при шума от пътя.

Garmin Real Directions™ ви ръководи, като приятел използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари, вместо трудно видимите или несъществуващи улични знаци


 

Потребителска транспортна маршрутизация

dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU имат подробна карта за Европа, която включва и ограничения, свързани с камиони - като високи мостове остри завои, ограниченията за теглото и още - и свързаната с тях информация за основните пътища и магистрали. Просто въведете информацията за вашия профил на превозното средство (персонализация от височина, тегло, дължина, ширина и опасни материали) и намерете предпочитаните маршрути, подходящи за размера, теглото и натоварването.

Simple Truck профил ви позволява лесно да сменяте размера на ремаркетата с натискането на един бутон. Trip Planner ви позволява да създавате маршрути, да планирате нови и  запазвате бъдещи пътувания.

Easy Route Shaping ви позволява лесно да промените маршрута си, за да включите предпочитани пътища или места само чрез едно докосване на екрана.Garmin трафик

dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU разполагат с Garmin Traffic, който ви помога да спестите време. С Garmin Traffic, картата за шофиране остава на екрана през цялото време. Предупрежденията за трафика излизат отстрани на картата и и получавате гласово известие . Garmin Traffic може да ви даде подробности за ситуацията, като например колко минути забавяне да очаквате и ако има някакви възможни отклонения. Той дори може да потвърди дали се движите по най-бързият маршрут. Lifetime traffic информацията² дава право на вашият dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU да получава безплатна трафик информация за полезния живот на устройството, без абонаментни такси. Garmin Traffic се доставя директно в dēzl - без необходимост от смартфон.


Bluetooth® съвместимост

Синхронизирайте със съвместимо Bluetooth® устройство4, като например вашия смартфон, за да може да използвате dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU за разговори със свободни ръце чрез вграден микрофон и високоговорител. Приберете телефона си в джоба или в конзолата и продължавайте да приемате повиквания.

 

 

 


Камионджийски интересни точки (POIs) 

Нуждаете се от помощ за откриването на място където да отидете? Намерете точки на интерес, който професионалните шофьори предпочитат - и са получили висока оценка - включително спирки за камиони, паркинги, настаняване, Wi-Fi® и повече.

 

 

 

 


Силата на вашият глас 

dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU е оборудван с гласово активиране на навигацията. Просто говорете с dēzl и той ще ви отговаря.

 

 

 

 

 

 

Стигнете до даден адрес с лекота 

dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU има Active Lane ориентиране (ALG). ALG използва гласови указания и ярко оцветени стрелките за да покаже, препоръчителната лента необходимо за вашия маршрут. Фотореалистична визуализация на кръстовища ви показва изходи, така както те се появяват в реалния живот: в пълен цвят и най-малки подробности. Bird’s Eye визуализация на кръстовищата предлага подробен изглед, гледайки от птичи поглед.

 

 

 

Съвместимост с безжична камера за задно виждане 

Вижте какво има зад вас, докато се движите назад чрез добавяне на BC ™ 30 безжична камера(продава се отделно). При свързване, dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU показва кадри директно на дисплея. Постоянна мощност и лесно превключване между камерата и навигационният режими. Препоръчва се професионален монтаж.

 

 

 

 

Какво следва 

С информацията какво има пред вас лесно можете да намерите места, които искате, без да оставяте картата. Докато шофирате, Up Ahead непрекъснато ви информира за близките услуги, включително храна, гориво и банкомати. Най-хубавото, е че Up Ahead е по избор, така че винаги да знаете местоположението на любимите дестинации по протежение на пътя.

 

 

 


Повече информация за пътя 

dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU ви държи информирани за предстоящи условия и ограничения в движението, включително остри завои, високи мостове, ограниченията за теглото, райони със силен вятър, забрани за ремаркета или опасни материали. Сигнали за наклони ви подготвят да преминете безпопастно. Ограничения за скоростта за камиони се появяват, ако те се различават от обявената за ограничение автомобилна скорост. Часа се променя във времевите зони автоматично и осигурява данни за изгрев / залез. Вашият dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU също така ще ви известява за държавни и национални граници и изчислява часа на пристигането ви.

 

 


Сервизна история 

dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU има включена Service History Log, за да можете да записвате датите и вида на извършената услуга. Удобно следите пробег на гумите, налягането в гумите, смяна на масло, смяна на гумите и повече.

 

 

 

 

 

Включена доживотна безплатна актуализация на картата

dēzl 570LMT EU/ dēzl 770LMT EU пристига зареден с подробна карта на Европа. С безплатната актуализация на картата¹, вашите маршрути със сигурност ще са отразени на най-актуалната карта, POIs и налична навигационна информация. Новите карти са на разположение за изтегляне по време на полезния живот на вашето GPS устройство, без никакви такси.

Нашата POI база данни вече включва допълнителна информация за търсене от Foursquare®. Foursquare добавя още милиони нови и популярни ресторанти, магазини, услуги и още във вашия район.

 

Garmin dēzl 570LMT EU може да закупите от ТУК

Garmin dēzl 770LMT EU може да закупите от ТУКДобави в Svejo


Напиши коментар

« Обратно към блога
 таблети цени

таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

 

 

 

GPS за камьон

 

 

 

GPS за камьон

 

 

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

 

 

 

таблети леос

 

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS  GPS Навигация

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail - iskamgps@gmail.com