• Таблет + GPS навигация Prestigio Geovision 7780
  • GPS навигация Orion Z7
  • Доставка за Европа на GPS навигации
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОНИ. GPS НА ВОДЕЩИ МАРКИ. ГАРАНЦИЯ, БЕЗПЛАТЕН ЪПДЕЙТ. ВИСОКО КАЧЕСТВО НА НИСКА GPS ЦЕНА. ДОСТАВКА ДО ВСЯКА ТОЧКА НА БЪЛГАРИЯ И ЦЯЛА ЕВРОПА.

GPS навигация за камиони Becker transit 5 LMU, BG+EU + Доживотна актуализация
GPS навигация за камиони Becker transit 5 LMU, BG+EU + Доживотна актуализация


3,26 / 5 (113 гласа)
Вие не сте гласували за този продукт
видяна 2310 пъти
GPS навигация за камиони Becker transit 5 LMU, Диагонал 5.0", Карта Full Europe + Актуализация до живот
Гаранция: 24 месеца
GPS навигация за камиони Becker transit 5 LMU, BG+EU + Доживотна актуализация GPS навигация за камиони Becker transit 5 LMU, BG+EU + Доживотна актуализация GPS навигация за камиони Becker transit 5 LMU, BG+EU + Доживотна актуализация GPS навигация за камиони Becker transit 5 LMU, BG+EU + Доживотна актуализация GPS навигация за камиони Becker transit 5 LMU, BG+EU + Доживотна актуализация

599.00 лв. Нова цена: 565.00 лв.
 

 

 

Бърза поръчка


Без регистрация! Оставете само име и телефон и ние ще се свържем с вас!


Име и фамилия:*
Телефон:*
Град и адрес:*
Забележка:
 
  • Характеристики
  • В комплекта
  • Подобни продукти

Надеждна навигация за големите - чисто новият BECKER transit.5 LMU е Вашият доверен партньор на борда на Вашето тежкотоварно превозно средство. 5-инчовият (12.7 cm) дисплей осигурява перфектен изглед на устройството, благодарение на високата си резолюция.


Основна характеристика на BECKER transit.5 LMU е Truck & Camper Pro-навигацията. Тя разглежда индивидуалните данни на превозното Ви средство, както и всичката специфична информация за маршрута, получавате удобна маршрутизация, която е съобразена с Вашия автомобил. Може автоматично да се избегнат някои неподходящи пътни отсечки, които не са подходящи за превозното Ви средство.


За да планирате маршрут, който да е съвсем безопасен и без каквито и да било неочаквани препятствия, галерията на маршрути Truck & Camper Ви показва кой път е най-подходящ за Вашия специален тип превозно средство, в сравнение със стандартната кола. Освен това, можете да проверите какво  можете да очаквате по маршрута Ви, под формата на диаграма с функцията профил на маршрута. Ако е  много стръмен, можете да изберете по-добър, по-равен маршрут, който е по-подходящ.


Новата особеност на Becker transit.5 LMU е неговият Becker MagClick стабилизатор. Той дава възможност на стабилно монтиране на навигационното устройство в превозното средство с патентованото си магнитно рамо. С едно натискане, устройството може да се монтира и отстранява от гнездото. В същото време, полюсните плочи на магнита позволяват безопасно предаване на информацията от устройството. Неудобното боравене с кабела на зарядното устройство е вече минало с тази концепция. Освен това, активният стабилизатор е оборудван с Herbert Рихтер (HR) система с 4 отвора и по този начин е съвместим с множество адаптори за монтиране на превозни средства. Това Ви осигурява най-добрите условия за стабилен монтаж на навигационното устройство в автомобила.


BECKER transit.5 LMU идва с карти на всички европейски страни. Благодарение на доживотната актуализация, не само винаги разполагате с актуална информация, но Вие също ще получавате актуализации, свързани с определени пътни особености. Например, когато са налице нови или променени пътни реконструкции за Вашия автомобил, тези нови данни също ще бъдат включени в актуализацията на картата.АКЦЕНТИ

„Truck & Camper Navigation Pro”
Вашият маршрут се изчислява, като се вземат предвид съответните данни за превозното средство, като височината, теглото, подробности за ремаркето и натоварване с опасни стоки. В допълнение към индивидуалния профил на превозното средство, пътни атрибути като височина на мостове, тунели и предупредителни знаци, специфични за товарни автомобили и кемпери, са включени в изчисленията. Пътни участъци, които не са подходящи за Вашето превозно средство се избягват автоматично и в същото време се намалят до минимум опасностите.
Специална добавка за всички товарни превозни средства: забрани за достъп за камиони и специални ограничения за товарни автомобили вече са взети под внимание във Вашия маршрут. По този начин със сигурност ще стигнете до Вашата дестинация бързо и безопасно.

„Truck & Camper” сигнализация


С обширни предупреждения за опасни ситуации и ограничения, Вие ще получите оптимален преглед на маршрута си по всяко време. Това означава, че възможните опасни ситуации могат да се идентифицират на ранен етап и в кратки срокове и да бъдат избегнати, дори и без активна маршрутизация. В допълнение към ограниченията за височина, ширина, дължина, тегло и забранен достъп за камиони, ще бъдете уведомени веднага за зони с ниски емисии по трасето. Това ще гарантира, че можете да се движите без никакви притеснения

„Becker MagClick” стабилизация

С патентованото си магнитно рамо, иновативната „Becker MagClick” стабилизация позволява стабилно закрепване на навигационното устройство, както и безопасно предаване на информацията от устройството. Освен това, позволява лесен монтаж в автомобила..

Преглед на маршрута

С Truck & Camper Route Overview, сега можете да видите маршрута, който е подходящ за Вашия специален тип превозно средство, в сравнение със стандартната кола, преди да започнете Вашето пътуване.

Сканиране на ситуацията

Becker предлага пакет от интелигентни функции, които улесняват водача с полезна информация и препоръки, в зависимост от маршрута и начина на шофиране. По този начин Вие винаги имате подходящ асистент на борда.

Помощ за обходи

С едно кликване неочакваните събития в трафика нз града, както и по магистралите, могат да се избегнат с използването на този помощник.

Помощ при изход

Ако излезете от магистралата неочаквано, Becker ще анализира Вашето решение и ще предложи възможности за избор от предложения, например, ще се изброят бензиностанции наблизо.

Паркинг асистент

Вие сте почти достигнали целта си и търсите място за паркиране? Няма проблем, Becker вече е намерил подходящи места за паркиране за Вас.

Граничен асистент

Когато наближите държавна граница по време на Вашето пътуване, Becker разпознава това и своевременно Ви информира за последната бензиностанция преди границата. Също така, можете да бъдете информирани за специфични разпоредби на страната, в която пътувате, като например ограничения на скоростта или правни ограничения за алкохол в кръвта.

Доживотно обновяване на картите

Възползвайте се от най-новите карти за цял живот. Просто се регистрирайте онлайн за тази оферта в рамките на 30 дни от първото използване на Вашето устройство чрез Becker Content Manager. Вземете до 3 безплатни обновявания на карти на година. Вие ще получите Вашето обновяване за целия живот на Вашия продукт. Актуализациите се отнасят само за данните от картата, предоставени с Вашето навигационно устройство и не могат да бъдат прехвърлени на друго лице или устройство. Трябва да използвате Мениджъра за качване на нови данни. (Content Manager изисква компютър с Windows XP ™, Windows Vista ™, Windows 7 или Windows 8 с USB интерфейс и достъп до интернет.)
Актуализирането на картите също включва актуализации на определени пътни участъци. Например, когато са налице нови или променени пътища и пътни участъци за Вашия автомобил, те също ще бъдат добавени в актуализацията на картата.

„Профил за размери”


Функцията „Профил за размери” Ви показва какво можете да очаквате по маршрута Ви, под формата на диаграма. Освен това, можете да изчислите алтернативни маршрути и да видите с един поглед кой маршрут е най-добър за Вас от гледна точка на разстоянието, времето на пътуване и профил за размерите на превозното средство.Характеристики:

* Приложение: За КАМИОН/TIR/КЕМПЕРИ
* Диагонал дисплей: 5"/ 12.7 см
* Технология: Тъчскрийн
* Резолюция: 800 x 480
* Вътрешна памет: 8 GB
* Слот карта памет: MicroSD
* Макс. капацитет памет: 32 GB
* USB: Micro-USB
* Тегло (гр): 200
* Батерия: 1550 mAh, lithium polymer
* Размери: 138 x 84,5 x 15,6 mm
* Цвят: Черно/сиво

* Меню и гласови команди на Български език и много други
* Карта: Цяла Европа и България - доживотна актуализация

Европейски държави: Албания, Андора, Австрия, Белгия, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Дания, Естония, Финладния, Франция, Германия, Гибралтар, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Италия, Косово, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Монако, Молдова, Македония, Черна гора, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино, Словакия, Словения, Сърбия, Испания, Швеция, Швейцария, Велибритания, Украйна, ВатиканЕкстри:

Becker SituationScan
Lane Assist Pro 3D
3D Terrain View
Lifetime Map Updates
Becker Active Car Cradle MagClick
Learning Navigation
Becker SmartGuess
Text-to-Speech (TTS)
Speed Limit Warning
Becker BestTracks
Permanent Road Blocking
Economic Route Guidance
Becker EcoPower System
Becker SmartSearch
Picture Viewer


Гаранция: 24 месеца

Комплектът съдържа:

* Навигация Becker transit 5 LMU
* Стойка за кола за 12V/24V с вграден трафик приемник
* Кабел USB
* Зарядно устройство 12V/24V
* Кратко ръководство
* Гаранционна карта

Напиши коментар

 таблети цени

таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва в рамките на 24 часа.

 

 

 

GPS за камьон

 

 

 

GPS за камьон

 

 

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ или БАНКОВ ПРЕВОД

таблети леос

 

 

 

таблети леос

 

Отстъпки

За покупки над 2 броя има отстъпки, които се определят индивидуално.

магазин GPS  GPS Навигация

Контакти с нас

MTEL - 0889 444 002
GLOBUL – 0897 82 32 32
E-mail - iskamgps@gmail.com